Menu

harta service romania

A+ A A-

Warning: Creating default object from empty value in /home/autokron/public_html/components/com_mtree/mtree.tools.php on line 596
Auto Parma

Punct de lucruBd. George Cosbuc nr 68-70, Galati
Descriere activitateAutoParma dispune de o locatie pozitionata pe una dintre cele mai circulate artere din oras, parcare, spatii service si depozit de piese de schimb precum si de o echipa pregatita sa raspunda oricaror solicitari din domeniu. Experienta si pasiunea pentru lumea automobilelor ne pozitioneaza intre cei ...
BOGCAR QUALITY

Punct de lucruDrumul de Centura nr.98B, Galati
Descriere activitateService auto general, echipamente noi. Intreprindere familiala cu experienta de peste 10 ani, preturi minime, seriozitate garantata. Schimb de ulei, filtre, placute de frana gratuit pentru produsele achizitionate de la unul din cele 4 magazine de piese auto proprii.
Punct de lucruStr. Braileri, nr.264, Galati
Descriere activitateSerice camioane, utilitare si autoturisme, mecanica auto, electrica auto, tinichigerie - vopsitorie, diagnoza si testare. Stand de vopseluri obtinute pe calculator Mobihel Helios.
Punct de lucruGalati, bd. G. Cosbuc, nr. 176
Descriere activitateService autorizat Seat. Dealer Seat in orasul Galati. Reparatii in garantie si posgarantie pentru toata gama Seat.
Punct de lucruDrumul de Centura, nr 6, Galati
Descriere activitateService specializat in remorci, semiremorci, suprastructuri.