Menu

Warning: Creating default object from empty value in /home/autokron/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 596

TERMENI SI CONDITII

1. FURNIZORUL SERVICIULUI
SC AUTOKRON BRAIN SRL in calitate de proprietar al website-ului www.autokron.ro  este furnizorul serviciului Tractari la jumatate de pret
2. NOTIUNI
Tractari la jumatate de pret este aplicatia informatica  destinata operatorilor si utilizatorilor de transport de autovehicule, ce faciliteaza intalnirea cererii cu oferta. Aplicatia informatica este gazduita la adresa de internet www.autokron.ro
3. BENEFICIARII
Beneficiarii acestui serviciu pot fi orice persoane fizice sau juridice (inregistrate si functionand legal in oricare din tarile din Europa).
4. NATURA SERVICIULUI
Tractari la jumatate de pret este un serviciu care se desfasoara pe Internet, mai precis pe website-ul www.autokron.ro.
El permite INSCRIEREA persoanelor fizice sau juridice (a camioanelor sau a masinilor de transportat disponibile ale acestora in scopul publicarii on-line a acestora). Baza de date formata prin inscrierea de mai sus, poate fi interogata on-line.
Aplicatia www.autokron.ro permite publicarea de oferte de transport de masini on-line. Acceptarea ofertelor nu este conditionata de pret sau alte criterii si ramane la latitudinea ofertatului. O oferta acceptata, determina retragerea automata de la postare a camionului , respectiv marfii implicate, insa nu reprezinta un contract intre ofertant si ofertat, care, vor finaliza pe cont propriu contractul de transport.
Echipa care dezvolta aplicatia pe Internet face eforturi pentru imbunatatirea continua a serviciului si adaugarea de noi sectiuni utile pe site-ul  www.autokron.ro.
5. TIPURI DE ABONAMENTE SI TARIFE
A.   1 saptamana (45 RON +TVA)
B.   1 luna (90 Ron + TVA)
C.   3 luni (240 Ron + TVA)
D.   6 luni (450 Ron + TVA)  
6. RESPONSABILITATI
Furnizorul serviciului www.autokron.ro se obliga sa mentina in stare de functionare site-ul www.autokron.ro (cu exceptia situatiilor in care acest lucru nu depinde de el).
Beneficiarii serviciului se obliga sa foloseasca acest website conform principiului bunei-credinte, sa nu publice informatii false sau care pot aduce atingere nejustificata altor membri.
Furnizorul servicului isi rezerva dreptul de a selecta clientii pe www.autokron.ro si poate, in orice moment, sa intrerupa publicarea oricaror informatii care sunt false sau sunt contrare bunelor maniere. De asemenea , furnizorul serviciului este indreptatit sa intrerupa dreptul de utilizare al oricarui membru in caz de neplata a abonamentului sau comportament inadecvat.
Furnizorul serviciului nu este insa in nici un fel responsabil de informatiile pe care membrii sai le publica pe acest site.  Furnizorul serviciului isi rezerva dreptul de a modifica sau adauga noi prevederi la acesti Termeni si Conditii. Orice modificare intra in vigoare din momentul publicarii ei pe website-ul www.autokron.ro Folosirea serviciului ulterior modificarii presupune acceptarea implicita a noilor Termeni si Conditii.
Acest website, incluzand informatiile cuprinse, software-ul si design-ul sunt proprietatea exclusiva a SC AUTOKRON BRAIN SRL. El este protejat conform legii drepturilor de autor, al marcilor de comert, al marcilor de servicii si patentelor. Utilizarea acestui site este permisa numai in scopuri personale sau comerciale, asa cum sunt ele prevazute in Termeni si Conditii. Este interzisa copierea, distributia, reproducerea, republicarea, inchirierea sau vanzarea continutului acestui website, inclusiv a informatiilor din baza de date , fara consimtamantul scris al SC AUTOKRON BRAIN SRL

Din aceiasi categorie: « Intrebari si raspunsuri
Inapoi sus