Menu

Warning: Creating default object from empty value in /home/autokron/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 596

   Tractarea unui autoturism dintr-o localitate in alta implica plata dus – intors a platformei, si nu doar un sens de mers.

   Prin contractele de colaborare incheiate cu diversi transportatori acreditati pe plan national, aveti sansa sa beneficiati de un transport la jumatate de pret* in cazul in care un transportator are deja unul din sensurile de mers dintre localitatile dvs. o cursa libera, putand astfel sa platiti doar o jumatate* din transport.

   Pentru a putea face cunoscuta cererea dvs., este nevoie sa va publicati datele din formularul de tractare aici.

In forumularul de tractare, este necesar sa fie mentionata perioada pe care sunteti dispus sa o asteptati pentru a beneficia de tractarea la jumatate de pret, urmand ca dupa expirarea acesteia sa fie considerata cursa cu tarif normal.
Mod de calcul
   In cazul in care in urma ofertei data de transportator beneficiate de o cursa la jumatate de pret, suma finala se va imparte la 2 ( se va plati un singur sens ) + o taxa de manipulare . Taxa de manipulare implica o descarcare si incarcare suplimentara + distanta dintre cele doua puncte din acel oras, pentru autovehiculele care se pot deplasa pe rotile din dotare si au sistemul de directie neavariat.

   Pentru cazurile in care autovehiculele prezinta avarii la calea de rulare si / sau necesita scoaterea acestora din décor ( afara de pe carosabil ), se poate percepe o taxa suplimentara de catre transportator.
Validarea cursei
   In cazul in care unul dintre transportatori doreste sa efectueze cursa ceruta, acesta pentru vizualizarea datelor de contact ale dvs. va bloca accesul altor transportatori in mod automat, urmand a fi contactat de firma transportatoare. De asemenea, si dvs. veti putea vedea datele de contact a firmei transportatoare pentru alte detalii. In cazul in care una dintre cele doua parti doreste deblocarea anuntului din diverse motive, se va contacta operatorul Autokron aici.
Reclamatii
In cazul in care nu sunteti multumit de prestarile firmei de tractare, sau doriti sa reclamati un abuz, o puteti face aici.  AutoKron este doar un intermediar intre client si prestator, si nu isi asuma nici o raspundere cu privire la eventuale litigii intre acestia.  
Vezi taxele suplimentare de manipulare si cea suplimentara

Inapoi sus